Loading...

Hotel Fjord, KotorSmestajni, ugostiteljski i poslovni kapaciteti HP "Fjord" AD Kotor nalaze se u primorskom regionu Crne Gore, u zalivu Boka Kotorska [jednom od 25 najlepsih zaliva na svijetu] i pripada teritoriji opstine Kotor.

Sam hotel Fjord nalazi se na mestu gde je more najdublje zaslo u kopno. Izgradjen je na samoj obali mora, udaljen svega 200 m od Starog grada Kotora, jednog od najlepsih i najpoznatijih srednjevjekovnih gradova na Mediteranu.

Hotel Fjord je najveci hotel u Kotoru. Poseduje 155 soba i 4 apartmana sa ukupno 286 lezajeva. U sastavu hotela nalazi se: unutrasnji i spoljasnji bazen, dva teniska terena, taverna, restoran [400 mesta], aperitiv bar, TV salon, konferencijska sala, teretana, frizerski salon, salon za masazu i fizikalnu terapiju, kao i sauna.

Hotel ima izuzetno dobre uslove za pripreme sportskih ekipa, specijalno kada se radi o sportovima na vodi.

REZERVACIJA SMESTAJA

+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

Постави коментар

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Call Centar Crna Gora

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_montenegro@booking-hotels.biz