Hotel Conte, KotorHotel raspolaze sa super luksuznim apatmanima koji su klimatizovani, opremljeni TV-om, telefonom sa prikljuckom na internet, muzickom linijom sa CD-om, mini-barom.

Odredjeni broj apartmana poseduje i racunare, djakuzi i hidromasazne kade. Apartmani raspolazu sa 1-3 sobe i zasebno kuhinju. U sklopu hotela se nalazi restoran sa dve velike terase.

Hotel u svom restoranu poseduje izraz tradicionalnog duha autenticnog crnogorskog gradjevinarstva i ambijenta, pruza Vam razne kulturne, istorijske sadrzaje kao i visok komfor koji moze ponuditi savremeni hotel. Nalazi se u Perastu kod Poste.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

Нема коментара:

Постави коментар

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Call Centar Crna Gora

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz